söndag, juli 13, 2008

förändringarnas tidevarv. det blev sommar och kilombosarna är i farten semester och vansinne. på måndag är en stor majoritet av kollektivet i Blekinge och vilar upp oss från stadens sus och brus.

det är också många som har flyttat och vi saknar er massor!! Men det är också nice med att få in lite fräscht blod och Vronken har redan flyttat in och Issa är på väg.
själv ska jag dock dra iväg.. hej då Kilombo på ett tag. många kramar /Sören

8 kommentarer:

Thomas Carlyle sa...

Hi,
I'm a brazilian student, moving to Sweden soon for one year and I was looking for a place in a housing collective. It's quite hard to find one without knowing any swedish, so I wonder if you guys can give me some help, or if there is some free place in your housing collective.

Regards,
Thomas

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

hejsan! måste väl erkänna att jag precis som thomas oxå är intresserad av ert kollektiv. Jag är själv vegetarian, musiker och pluggar till fritidspedagog.. ni får helt enkelt höra av er om det behövs lite mer nytt blod där borta, och såklart kolla om jag är rätt person för er! :)

kram Annika

Anonym sa...

Hej

Hittar ingenstans att kontakta er...Hoppas ni ser detta!
Jag är jätte intresserad av att flytta in. Hör av er så berättar jag mer om mig själv!

/Mikaela Valencia Veide
mickis_jag@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Jag är på jackt efter en ett kolektiv bor nu i Stockholm men är på väg här i från. Mot Kilombo skulle sitta fint! Om rum finns så hoppas jag på att det även finns en svimming pool. För jag har allatid önskat mig det ;)hi hi
Jag är just hemm komen fån Indien och har innset att man inte ska bo ensamma! Skumt sammhälle ho...

Ja ja ni når mig på
Emilianorman.111@hotmail.com

Unknown sa...

Hej,
Jag håller på med ett reportage på temat "hemma" och skulle vilja intervjua er. Finns inget sätt att kontakta er, så jag försöker så här. Maila mig på asa@greenwood.se om ni är intresserade.
Tack!
Åsa

Anonym sa...

HEJ!

Ni verkar ju som ett gäng råsköna personer och jag skulle älska att bo med er!! haha, jag inser att ni får en mängd förfrågningar just nu. jag är själv vegan och älskar att ni styr freeshops och såna grejer.
Hör JÄTTEGÄRNA av er, om vad som helst. ni når mig på mrrobbs@hotmail.com eller 070-2237578.
ha det bäst. Robbin.

Anonym sa...

Hej Kilombo
grymt med freeshop!!

Dans i lägenhet söker dansare
Du ska vilja påverka och förändra med din dans.
Bo i Fittja.
anmälan senast 1 mars.
paloma@botkyrkacommunityteater.org

Makt har den som får sin historia berättad. Engagemang förändrar världen och hur vi ser på den. Communitydans är dansare från platsen som berättar sin historia med dans. Scenen är en lägenhet, medverkande är människor från platsen, publiken är intimt liten. Möte uppstår mellan en ny scen, amatör och professionella dansen och den egna berättelsen. I vår kan man låna Dans i lägenhet Alby i Albybibliotek. Är du inte från Alby kan du boka biljett via modernadansteatern.se