fredag, mars 23, 2007

GRATiSAFFäR nu på SÖNDAG! (25 mars)
Kom till torget i Alby, hitta en pryl eller lämna en sak,
och drick lite te med oss!
Vi är där mellan kl 13-16.
Ses då!



tisdag, mars 20, 2007

Köksdramatik och poesi!
I lördags var Nina med om en nära-döden-upplevelse i köket. Glada och fryntliga kilombreros var på väg att hälsa den soliga morgonen med att grädda våfflor, när det plötsligt small till från våffeljärnet. Vi blev så klart skraja och mindes gamla förmaningar från barndomen om faran med el och kök och apparater. Så vi stängde av huvudströmmen innan vi vågade röra vid våffeljärnet och dra ur sladden. Till min stora glädje hade vi en minut av el-frihet i kilombo. Ett inte så litet steg mot en mer primitiv existens. Väldigt passande nu när jag har byggt en bågdrill med tillbehör, för att kunna göra upp eld utan tändstickor eller tändare. Nästa gång ska jag nog fixa ett längre avbrott, och sen dröjer det inte länge tills vi drar omkring runt albysjön och jagar och samlar med pilbågar, flintyxor och videkorgar. Jag längtar tills dess :-)


Kolla gärna in lite poesi som är skapad i Kilombo på http://poeter.se/potte

Vild fred!
Perro

måndag, mars 12, 2007

Idag har vi städat och hittat maskar i salladen och Nihad o Anna har lagat jättegod sojabön-gryta med pasta. Solen skiner in jag har ont i skallen och det gör lite mer ont av solen,men ändå,det är ju vackert.
Snart är det varmt ute och livet blir enklare då, trots att vi inte får vara på taket mer, vi fick skäll av hyresvärdfolket häromdan.
På onsdag är det filmvisning på 44an kl 17.30- ännu en primitivistfilm :) Kom!
Här en bild från fittjaja.
/m